Ewentualnie moim zdaniem Electrolux, np.:
EWF 10670W
Aczkolwiek chyba pozostałbym przy tym Bosch-u (jak wybierałem dla szwagra te 2 firmy rozpatrywałem i ostatecznie postawiłem na sprawdzonego Bosch-a, zwłaszcza że to nowy model 2009, bazujący na wcześniejszych, zatem sprawdzony (drobne zmiany, charakterystyczne dla niego 2 programy szybkie: 30min. oraz super szybki: zaledwie 15min.), tylko cena jak na Bosch-a rewelacyjna, do tej pory Bosch był wydatkiem ok. 1300zł za model 6kg, tańsze tylko zdecydowanie prostsze 5kg)
asiek097 napisał(a):Właśnie nad tą pralką się zastanawiałam.I ładna z zewnątrz i w środku też jest w miarę. Wolałam jednak usłyszeć co ma do powiedzenia fachowiec =) Jeszcze jedno pytanko mam. Gdybym jednak nie upierała się na boscha to jest coś innego wartego polecenia? O tych samych parametrach oczywiście.
Jak wybierzesz
asiek097 i sprawdzisz dany model (zrobisz kilka prań), odwiedź jeszcze nas na forum i podziel się swoją opinią, być może pomoże innym przy wyborze sprzętu, co do wyboru pralki temat jest odświeżany średnio 2/3 razy w tygodniu

Pozdrawiam
MaXeN ®