Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1
  1. #1
    demons159 jest nieaktywny Poszukiwacz Array
    Dołączył
    Jan 2016
    Posty
    1
    DZIĘKI!
    0
    0 podziękowań za 0 postów

    Problem amplituner TECHNICS SA-DX940

    Witam. Otóż mam problem z amplitunerem TECHNICS SA-DX940, jest to firmowy mocny amplituner o mocy 480W. Głośniki to 2 x TONSIL ALTUS 300 + tonsil 150W tył. Problem tkwi w tym iż pomimo tak dużej mocy, po włączeniu 4 kolumn i pogłośnieniu na 1/4 możliwości amplitunera głośniki trzeszczą, po wyłączeniu jednego zestawu przestaje i można jeszcze sporo pogłośnić. "Zbyt mało mocy" - niemożliwe gdyż te same kolumny grały świetnie bez takich problemów na starszym wzmacniaczu Technics SU-A707 180W

  2. Rozważałeś poniższe modele?



     

    Podobne wątki

    1. Amplituner Yamaha R 300
      Przez ciah w dziale Kino domowe, odtwarzacze
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 06-07-2013, 19:17
    2. Blu-ray i Amplituner do 4000zł
      Przez Waldiquest w dziale Kino domowe, odtwarzacze
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 28-02-2011, 21:53
    3. amplituner 5.1
      Przez maciolo1 w dziale Kino domowe, odtwarzacze
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 13-02-2011, 20:23
    4. Amplituner do laptopa?
      Przez katrina23 w dziale Nagłośnienie
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 23-03-2010, 21:50
    5. Telewizor + amplituner
      Przez rekin36 w dziale Kino domowe, odtwarzacze
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 30-05-2008, 13:16

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Powered by vBulletin® Version 4.2.2
    Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
    Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
    Spolszczenie: vBHELP.pl - Polski support vBulletin
    Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32.